Dienst

Domotica

DOMOTICA

Domotica wordt gebruikt om uw leven in huis een stuk makkelijker te maken. Domotica klinkt heel ingewikkeld, maar uw huis bedienen was nog nooit zo eenvoudig. U kunt met één bedieningspaneel alle functies in uw huis bedienen, zelfs via de afstandsbediening.

COMFORT

Het grote voordeel van domotica is dat u met één druk op de knop uw muziek, verlichting, klimaat en beveiliging kunt bedienen. Als bijvoorbeeld de zon te fel naar binnen schijnt gaan de gordijnen dicht zodat u kunt besparen op de energiekosten. Dit is een van de vele mogelijkheden en dat alles is naar eigen wens in te stellen.

AUDIO & VIDEO

U kunt per ruimte bepalen welke muziek u wilt horen. En dat alles met één druk op de knop. De nieuwe Halo afstandsbediening van Control4 maakt het mogelijk om alles te bedienen in één systeem. Met slechts één afstandsbediening kunt u uw favoriete tv-zender of Netflix kijken.

TOEGANGSCONTROLE

Toegangscontrole beheert wie, waar en op welk moment toegang krijgt tot het gebouw. Met de geïntegreerde camera is het mogelijk om te zien wie er voor de deur staat. Met één druk op de knop gaat dan de poort of deur open. Bent u niet thuis of heeft u geen sleutel bij u? Dan opent u de deur gemakkelijk via het keypad.